preloader

Novosti

Sajam Ambienta2019
Novosti

Sajam Ambienta2019

Od 09. do 13. listopada 2019. izlažemo na sajmu Ambienta na Zagrebačkom velesajmu. Ambienta je poslovni događaj od iznimnog značaja za drvnu industriju i dizajn interijera. Posjetite nas u paviljonu 8, štand 9 gdje smo suizlagač s cijenjenim firmama ArboMac i Holz-Her. Radno vrijeme Ambiente je od 10,00 do 19,00 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20,00 sati.

Tvrtka ArboMac d.o.o. je generalni zastupnik za renomirane njemačke proizvođače strojeva za obadu drva i drvnih materijala HOLZ-HER (vertikalni i CNC horizontalni raskrajači, ljepilice rubova (kantirke), te CNC obradne centre), HOLZMANN (stolne glodalice, blanjalice, debljače i mnoge druge stolarske strojeve ) , LANGE krivolinijske kanterice i pribor , te REINBOLD drobilice i mljevilice drvnog otpada.

U sljedećim fotografijama vidljiva je naša filtarska jedinica koja je povezana sa HOLZ-HERovim obradnim centrom. Njihovo zajedničko djelovanje daje željeni rezultat, a to je kvalitetna proizvodnja koja ne šteti čovjeku, okolišu i tehnologiji te omogućava uštedu energije i recikliranje(transport) otpadnog materijala.

Kategorije

Zadnje novosti