preloader

O nama

Sjedište: Siget 18B, 10020 Zagreb
Proizvodnja i uredi projektanata: Zagorska ulica 24, 10297 Jakovlje
Tržište: CRO, BIH, SLO, SRB, MNE, MK, DE

KIMEL-FILTRI d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regiji u svojoj specijalističkoj djelatnosti izrade sustava industrijske filtracije i ventilacije. Danas je čini iskusan tim projektanata, inženjera i montera koji Vam pružaju kompletnu uslugu od inženjeringa, projektiranja, izrade i montaže postrojenja do servisa, održavanja i rezervnih dijelova, čime kupci dobivaju rješenja po principu ključ u ruke. U slučaju starih instaliranih sustava, umjesto deponiranja, nudi se otkupljivanje istih ili proširivanje našim sustavima.

Osnovna djelatnost tvrtke je usko povezana sa proizvodnim programom za zaštitu čovjeka, tehnologije i okoliša te uštedu energije, a to je projektiranje, aerodinamičko mjerenje, izrada, montaža, servisiranje i rekonstrukcija kompletnih sustava otprašivanja, pneumatskih transporta, lakirnica i sušionica drva.

KIMEL-FILTRI d.o.o. teži visokom standardu za zaposlenike, urednom podmirivanju svih obveza prema državi, društvu i dobavljačima, kontinuiranom postizanju profita, maksimalnom doprinosu boljitku kupaca, poštivanju njegovih interesa te stručnom utjecaju na njega glede zaštite okoliša, čovjeka, tehnologije i uštede energije.

Opredjeljenje tvrtke je da svoje ciljeve ostvari znanjem, radom i organiziranošću prema opće prihvaćenim i humanim načelima, poštujući sve pozitivne zakone, norme i standarde te uvjete tržišne utakmice.

 

Misija

Podizanje kvalitete
Ono što radimo priča o nama. Svi naši proizvodi izrađeni su s mnogo pažnje i truda. Želja nam je konstantno nuditi najbolje što pružaju trendovi u industrijskoj ventilaciji i filtraciji. Ulaganje u znanje naših djelatnika, tehnologiju i podizanje kvalitete naših proizvoda dio je nas i naše vizije.

Ponuditi kupcu kompletan proizvod
Zaokružen je cijeli proizvodni proces – od projektiranja do izrade, montaže, puštanja u pogon i održavanja.

Individualni pristup
Proizvodi su isključivo prilagođeni potrebama i zahtjevima kupca čime se postiže potpuna optimizacija u funkciji i maksimalna ušteda energije. Kupce pratimo kroz čitav proces. Kupci koji traže postizanje radnih uvjeta u kojima njihovi proizvodi mogu biti vrhunski izrađeni koriste naše proizvode.

Odgovornost
Osnovna svrha proizvoda KIMEL-FILTRI je zaštita i stvaranje kvalitetnih uvjeta za rad čovjeka i strojeva paralelno osiguravajući zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prema svim važećim europskim i hrvatskim normama.

Vizija

Ostati vodeća firma u Hrvatskoj na području industrijske filtracije i ventilacije.

Napornim radom i predanošću, zajedno s konstantnim usavršavanjem i brigom za kupce želimo napraviti iskorak u odnosu na konkurenciju. Cilj nam je postići zadovoljnog i lojalnog kupca.

Prisutni smo gdje god postoji potreba za filtracijom, uštedom energije, stvaranjem ugodnijih i čišćih radnih uvjeta uz zaštitu osoblja, tehnologije, prirode i okoliša – GDJE SE PRAŠI TU SMO MI!

Budući da se danas sve veća pažnja posvećuje zaštiti na radu te zaštiti okoliša, a svakim proizvodnim procesom razvijaju različite vrste zagađenja, treba se osigurati kvalitetna filtracija prostora u kojem boravi čovjek, na način da se ne ugrožava okoliš, što smo mi svojim proizvodnim programom u velikoj mjeri postigli.

Isto tako, proizvođači strojeva postavljaju određene uvjete za optimalni rad i produženi vijek trajanja tih proizvoda, što naš proizvodni program osigurava. Važno je napomenuti i to da se našim proizvodnim programom omogućuje povrat filtriranog zraka pri čemu se postiže značajna ušteda energije.

Galerija naših instalacija

Otvoreno radno mjesto

Tvrtku KIMEL-FILTRI predstavljaju svi zaposlenici stoga ugled tvrtke ovisi o svakom našem djelatniku. Od svakog zaposlenika očekuje se da svojim radom, trudom, energijom i znanjem doprinosi boljitku tvrtke. Svatko tko je spreman na izazove, željan dokazivanja i teži konstantnom profesionalnom i osobnom razvoju dobrodošao je u naš tim.

Svakom radniku se omogućuje osobni prosperitet, egzistencijalna sigurnost te jamči maksimalna korektnost. Želja nam je da svaki naš djelatnik bude ponosan što je član KIMEL-FILTRI tima.

Prijavite se u Kimel-Filtri tim

Pošaljite nam svoj životopis i molbu za posao

Kontaktirajte nas

Adresa
Zagorska ulica 24, 10297 Jakovlje, Hrvatska
Radno vrijeme
Pon - Pet: 7:00 - 15:00 Vikendom ne radimo
Telefon
+385 1 6553 349


    Korišteni software

    Client Logo
    Client Logo
    Client Logo
    Client Logo