preloader

Projektiranje, razvoj, konzalting

Iskusni tim in┼żenjera strojarstva i elektrotehnike pru┼ża kompletnu uslugu projektiranja najrazli─Źitijih sustava otpra┼íivanja i lakirnica. Dugogodi┼ínje iskustvo koje imamo u industrijskoj filtraciji i ventilaciji je temelj optimalnog odabira opreme glede funkcije, u┼ítede energije, sigurnosti i visine investicije. Na┼íi ovla┼íteni projektanti i voditelji gradili┼íta garantiraju da ─çe sve na┼íe instalacije biti izra─Ĺene u skladu sa svim zakonskim propisima i regulativama.

Za sva na┼ía postrojenja koja spadaju u instalacije ugro┼żene od eksplozije garantiramo uspje┼íno atestiranje od strane Ex Agencije.

Izrada tehni─Źkog rje┼íenja svake instalacije po izgradnji iste se provjerava aerodinami─Źnim i drugim tehni─Źkim mjerenjima kojima dokazujemo njezinu ispravnost u svakom pogledu.

U relativno maloj tvrtki trenutno ─Źak devet usko specijaliziranih stru─Źnjaka visoke stru─Źne spreme prati svjetske trendove razvoja i aplicira najsuvremenija rje┼íenja u proizvodni program tvrtke.

Tehni─Źka izvrsnost i kontinuirani razvoj je imperativ koji KIMEL-FILTRE svrstava u vode─çeg proizvo─Ĺa─Źa filtarskih sustava u Hrvatskoj i ravnopravnog sudionika na tr┼żi┼ítima regije.

Izuzetno smo ponosni na na┼íu suradnju sa presti┼żnim hrvatskim fakultetima:

  1. Fakultet strojarstva i brodogradnje iz Zagreba
  2. Fakultet elektrotehnike i ra─Źunarstva iz Zagreba
  3. Šumarski fakultet iz Zagreba