preloader

Projektiranje, razvoj, konzalting

Iskusni tim inženjera strojarstva i elektrotehnike pruža kompletnu uslugu projektiranja najrazličitijih sustava otprašivanja i lakirnica. Dugogodišnje iskustvo koje imamo u industrijskoj filtraciji i ventilaciji je temelj optimalnog odabira opreme glede funkcije, uštede energije, sigurnosti i visine investicije. Naši ovlašteni projektanti i voditelji gradilišta garantiraju da će sve naše instalacije biti izrađene u skladu sa svim zakonskim propisima i regulativama.

Za sva naša postrojenja koja spadaju u instalacije ugrožene od eksplozije garantiramo uspješno atestiranje od strane Ex Agencije.

Izrada tehničkog rješenja svake instalacije po izgradnji iste se provjerava aerodinamičnim i drugim tehničkim mjerenjima kojima dokazujemo njezinu ispravnost u svakom pogledu.

U relativno maloj tvrtki trenutno čak devet usko specijaliziranih stručnjaka visoke stručne spreme prati svjetske trendove razvoja i aplicira najsuvremenija rješenja u proizvodni program tvrtke.

Tehnička izvrsnost i kontinuirani razvoj je imperativ koji KIMEL-FILTRE svrstava u vodećeg proizvođača filtarskih sustava u Hrvatskoj i ravnopravnog sudionika na tržištima regije.

Izuzetno smo ponosni na našu suradnju sa prestižnim hrvatskim fakultetima:

  1. Fakultet strojarstva i brodogradnje iz Zagreba
  2. Fakultet elektrotehnike i računarstva iz Zagreba
  3. Šumarski fakultet iz Zagreba