preloader

Proizvodnja, montaža, servis

Obzirom da se naš proizvodni program sastoji iz modula koji se montiraju u proizvodnom pogonu, uz ostale, nudimo Vam i uslugu montaže. Smatramo da nas to čini jedinstvenima, kako na hrvatskom tržištu, tako i šire, jer osim što radimo po principu „ključ u ruke“ nudimo i servis i garanciju, te dolazak naših tehničara na mjesto kvara u roku 24h. Naše instalacije u prostorima izvedene su u suglasju zahtjevima te atestirane od strane Ex agencije.

Višegodišnje iskustvo naših tehničara jamči Vam brzu i sigurnu montažu. Ukoliko želite montažu obaviti sami, nudimo Vam usluge našeg vodećeg montera. Naš tim montera, bravara, limara i pomoćnih radnika tvrtke KIMEL-FILTRI zaokružuju proizvodni proces od projektiranja do gotovog proizvoda. Elementi poput koljena, račvi, okruglih i pravokutnih cijevi, rešetke, lusteri, zasuni, prijelazi te mnogi drugi izrađuju se u proizvodnoj hali koja se nalazi u Jakovlju.

U skladištu koji se nalazi unutar proizvodne hale smješteni su elementi filtarskih jedinica za sustave otprašivanja i lakirnica. Skladište uvelike olakšava nesmetan i kontinuiran rad bez zastoja u proizvodnji. Svaki sustav otprašivanja i lakirnica koji projektanti osmisle u projektnim uredima moguće je izraditi i montirati ili unutar same proizvodne hale ili na samom građevinskom terenu investitora.

Osim same izrade i montaže nudimo i uslugu servisa. Nakon uvida u postojeće stanje te detaljnog pregleda, gdje se među ostalim vrše i aerodinamička mjerenja, izvode se servisni radovi koji uključuju zamjenu filtar vreća, servis ventilatora, dozatora, puža i ostale popratne pokretne opreme itd.