preloader

Industrijska automatizacija

Unutar projektantskog ureda osmi┼íljavaju se sheme elektro instalacija te programiraju sustavi automatske regulacije i upravljanja. U elektro radioni odvija se proizvodnja razvodno upravlja─Źkih ormara na temelju shema i nacrta, sklapaju dozatori, ispituju ventilatori te montiraju motori za dozatore, transportne pu┼żeve i ventilatore.

Nudimo optimalna rje┼íenja koja ovise o slo┼żenosti sustava i mogu biti realizirana primjenom najjednostavnije relejne logike i digitalne elektronike pa do najsuvremenijih rje┼íenja u kojima koristimo PLC-ove, frekvencijske pretvara─Źe i HMI-eve.

Na terenu se izvodi elektroinstalacija koja spaja razvodno upravlja─Źke ormare sa strojevima te sustavom otpra┼íivanja sa svom popratnom opremom. Prije pu┼ítanja pogona u rad vr┼íi se ispitivanje i parametriranje sustava automatizacije.

Uz sve navedeno, kontinuirano se radi na modernizaciji te servisu i odr┼żavanju novih i instaliranih sustava otpra┼íivanja i lakiranja. Va┼żno je napomenuti da uspje┼íno sura─Ĺujemo s kompanijama poput: ABB, GRECON, BECKHOFF, SIEMENS, SCHRACK TECHNIK te mnogim drugima.

Osim ormara za na┼íe sustave projektiramo i izra─Ĺujemo sustve kompenzacije jalove energije.

Na┼íu proizvodnju nadopunjujemo izradom upravlja─Źkih orrmara za renomiranu tvrtku ABB.