preloader

Industrijska automatizacija

Unutar projektantskog ureda osmišljavaju se sheme elektro instalacija te programiraju sustavi automatske regulacije i upravljanja. U elektro radioni odvija se proizvodnja razvodno upravljačkih ormara na temelju shema i nacrta, sklapaju dozatori, ispituju ventilatori te montiraju motori za dozatore, transportne puževe i ventilatore.

Nudimo optimalna rješenja koja ovise o složenosti sustava i mogu biti realizirana primjenom najjednostavnije relejne logike i digitalne elektronike pa do najsuvremenijih rješenja u kojima koristimo PLC-ove, frekvencijske pretvarače i HMI-eve.

Na terenu se izvodi elektroinstalacija koja spaja razvodno upravljačke ormare sa strojevima te sustavom otprašivanja sa svom popratnom opremom. Prije puštanja pogona u rad vrši se ispitivanje i parametriranje sustava automatizacije.

Uz sve navedeno, kontinuirano se radi na modernizaciji te servisu i održavanju novih i instaliranih sustava otprašivanja i lakiranja. Važno je napomenuti da uspješno surađujemo s kompanijama poput: ABB, GRECON, BECKHOFF, SIEMENS, SCHRACK TECHNIK te mnogim drugima.

Osim ormara za naše sustave projektiramo i izrađujemo sustve kompenzacije jalove energije.

Našu proizvodnju nadopunjujemo izradom upravljačkih orrmara za renomiranu tvrtku ABB.